fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Schoolfruit & lunch

Fruit

Op school wordt het eten van fruit gestimuleerd en hebben drie 'fruitdagen' aangewezen. Wij verwachten dat op deze dagen voor de kleine pauze een stuk fruit mee naar school neemt. Voor de overige dagen mag er ook een ander, liefst 'gezond', tussendoortje meegenomen worden. 

Elk jaar proberen wij  met het Europees Schoolfruit en Groente Programma mee te doen. Dit programma stimuleert het eten van fruit en groente op school en verzorgt een aantal weken per jaar de levering van een afwisselend assortiment fruit en groente. Voor dit programma word je na inschrijving ingeloot, als dat lukt hoeft er een bepaalde periode van het jaar geen fruit door de kinderen meegenomen te worden maar krijgen ze dat via school.

De vaste 'fruitdagen' zijn: woensdag, donderdag en vrijdag.

 

Lunch

De leerlingen blijven tussen de middag op school. Het is daarom noodzakelijk dat zij een lunchpakketje meenemen. U kunt hierbij rekening houden met de eetgewoonten en voorkeuren van uw zoon of dochter, maar wij rekenen wel op een gevarieerde en evenwichtige samenstelling. Bijvoorbeeld twee boterhammen, een stukje komkommer of tomaatjes en een pakje drinken. Een klein snoepje voor in de lunchtrommel mag wel, maar wees terughoudend! Koolzuurhoudende of energiedrankjes mogen niet onder schooltijd gedronken worden.