fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Schoolmaatschappelijk werk

Bij de schoolmaatschappelijk werkende op de Willem Alexanderschool kunt u terecht met vragen of voor advies over thuis. Bijvoorbeeld als er problemen zijn met het gedrag van uw kind en u niet goed weet hoe u daar mee om kunt gaan. Of als er spanningen in huis of in uw omgeving zijn en u merkt dat uw zoon of dochter daar last van heeft. Een gebeurtenis als een overlijden of een echtscheiding die uw kind erg hebben aangegrepen. Het kan erg nuttig zijn om met iemand van gedachen te wisselen en juist het schoolmaatschappelijk werk kan u helpen of op weg helpen. 

De schoolmaatschappelijk werkende werkt samen met de intern begeleider van school. U kunt altijd even overleggen met de IB'er of de leerkracht van uw kind als u twijfelt of het schoolmaatschappelijk werk iets voor u kan betekenen. 

De schoolmaatschappelijk werkende verbonden aan de Willem Alexandeschool is Marie-José Roefs, zij wordt ingehuurd via Kwadraad. Telefonisch is zij bereikbaar op 06-53941081 of via mail m.roefs-grem@kwadraad.nl