fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Vuurtoren

Maandag:    juf Carina Visser
Dinsdag:      juf Naomi van den Bergh
Woensdag:  juf Naomi van den Bergh 
Donderdag: juf Carina Visser
Vrijdag:        juf Carina Visser

 

 

 

 

In de Vuurtoren krijgen de kinderen regelmatig huiswerk zoals het leren van woordjes, het leren van topografie, het zoeken van plaatjes of foto's.                    DIt alles noteren de kinderen in een agenda die ze aan moeten schaffen. Wij zetten het huiswerk ook hier, op deze plek op de site. Zo kunt u altijd nakijken wat het huiswerk is, mocht uw zoon/dochter het niet (goed) in de agenda hebben gezet.

Naast een agenda  hebben de kinderen in de vuurtoren een multomap met 23 ringen nodig. Hier komen de bladen van het Woordpakket in, de oefenbladen voor tijdzaken, natuurzaken en wereldzaken, allerlei losse werkbladen. 

Huiswerk voor 30 september

Voor 30 september moeten de kinderen de topografie van de Hoeksche Waard leren. Ze hebben hiervoor een blad met de plaatsen en een oefenblad. Het is niet de bedoeling dat de kinderen leren wat nummer 1 is maar wel dat ze leren WAAR bv Oud Beijerland op de kaart ligt. Dit wordt op 30 september overhoord.Veel succes

 

        

We werken aan:

Taaltrapeze: Natuurgeweld

Natuurzaken: Water en dat sluit goed aan bij het thema van Taaltrapeze

Wereldzaken: Nederland

Tijdzaken: De tweede wereldoorlog

Engels: tellen, alfabet, dagen van de week, maanden van het jaar en voorstellen

Trefwoord: 

Werkwoordspelling: werkwoorden in de tijd van nu, persoonsvorm en onderwerp

 

 

 

G Y M  Dinsdag en donderdag hebben we gym. Het is fijn als de kinderen gymschoenen bij zich hebben. Als uw zoon / dochter niet mee kan doen tijdens de gymles, zou u dan een briefje mee willen geven ?

T O S T I  In de Vuurtoren hebben de kinderen op dinsdag tosti-dag. Op deze dag mogen zij een dubbele boterham met ham en / of kaas, of een andere soort vleeswaren, meenemen die op school in het tosti apparaat wordt gedaan. Geen zoetigheid tussen de boterham want daar wordt  het tosti apparaat zo vies van.

A G E N DA    E N    M U L T O M A P  In de Vuurtoren is het handig als de kinderen een simpele, goedkope agenda hebben waar ze hun huiswerk in kunnen schrijven. Een multomap is nodig om alle werkbladen en huiswerkbladen in op te bergen.                                                                                              Wilt u uw kind helpen herinneren elke dag de map en de agenda mee naar school te nemen? Het is handig om in de map tabbladen te doen. Op deze manier blijft het huiswerk overzichtelijk.

 

 

 

 

 

 

Nieuws van de Vuurtoren

1
september

Let op! Telefonisch niet bereikbaar

Vuurtoren

Goedemorgen,   Helaas zijn wij telefonisch niet bereikb...