fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Torenkamer

 

De juffen van de Torenkamer zijn: 

Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag: juf Anita

Vrijdag: juf Margriet van Daal

 

Om de kinderen te laten wennen aan het leren van huiswerk geven we af en toe huiswerk mee naar huis. Het woordpakket komt elke 2 weken nieuw mee naar huis. De kinderen hebben hieroor een schriftje meegekregen en de inloggegevens voor BLOON. Zoals ik al op de informatie-avond zei is het niet verplicht om op BLOON te oefenen. Het is een hulpmiddel. Wat wel belangrijk is is dat de kinderen de woorden leren schrijven. Hak de lijst in stukjes en leer een paar woorden per keer. Dat is voor de kinderen beter te doen dan in 1 keer de hele lijst! Bvb: kijk naar het woord, hand over het woord en schrijf op!

Op maandag krijgen de kinderen nornmaal gesproken het dictee. IVM de lesvrije maandag nu voor de eerste keer op dinsdag!

 

Huiswerk:

Maandag 8 oktober 2018: Woordpakket 2 dictee

Nieuws van de Torenkamer

Deze week is de Week van de Pauzehap. Elke dag kijken we naar een filmpje op ikeethetbeter.nl en leren we over gezonde pauzehappen en dat bewegen belangrijk voor je is. We krijgen iedere dag een gezond pauzehapje dat door juf Malou en de Herberg is klaargemaakt. Vandaag hadden we een cracker met aardbeien, morgen kwark met banaan, donderdag een prikker met bleekselderij en mandarijn. Vrijdag is het de bedoeling dat de kinderen zelf iets gezonds meenemen dat 'bijzonder' is. Denk aan fruit wat ze eigenlijk nooit eten of groente. Een stukje paprika, exotisch fruit of wat u maar bedenkt!